ΤΜΗΜΑ ΝΕΩΝ - ΜΕΛΗ

 

 

Markella Tzamouri 800x1000

Markella Tzamouri

Κατάγεται από την κοινότητα Semsales, στο Veveyse, στο καντόνι του Fribourg. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στην Ελλάδα, ως management aid σε μια παραφαρμακευτική εταιρεία, αλλά και ως φωτογράφος, καλλιτεχνικός διευθυντής και ηχολήπτης. Μιλάει αγγλικά, ελληνικά και γαλλικά και αυτή τη στιγμή μαθαίνει ιαπωνικά. Μέλος του Ιαπωνικού Φεστιβάλ στην Αθήνα που συνεργάζεται με τον Ελληνο-Ιαπωνικό Σύνδεσμο.

Elena Fornaro

Elena Fornaro

Καταγωγή από το καντόνι Σαιν Γκάλεν της Ελβετίας, ομιλεί Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά. Ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Ιδρυτικό μέλος της ΚοινΣΕπ / Χώρου Τέχνης «Δωμάτιο/Domatio» (2018). Σπουδές στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ και επιπλέον επιμόρφωση σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης επάνω στην Εργοθεραπεία. Δραστηριοποιείται στον χώρο της Τέχνης (Εικαστικά, Μουσική, Υποκριτική).

Dominique Arvanitis 800x1000

Dominique Arvanitis

Γεννηθείς στη Γενεύη το έτος 1983, με καταγωγή από το καντόνι του Fribourg, διδάκτωρ ευρωπαϊκού δικαίου, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω με εμπειρία επί ποικίλων υποθέσεων ελβετικού ενδιαφέροντος.

Dominik Brun 800x1000

Dominik Brun

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ουιντερτούρ στο καντόνι της Ζυρίχης και ζει στην Αθήνα από το 2016. Εργάζεται ως υπεύθυνος μάρκετινγκ και πωλήσεων σε βιολογικό οινοποιείο, σε παραγωγός βιολογικού βαλσαμικού ξιδιού και σε μια start-up διοργάνωσης εκδρομών κρασιού και μαγειρικής στην Ελλάδα. Παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής. Μιλάει γερμανικά, αγγλικά και ελληνικά.