Σύλλογος Ελβετών στην Αθήνα

Καλώς ήρθατε!

Ο σύλλογος μας υπάρχει εδώ και πάνω από εκατό χρόνια και προσφέρει ένα ποικίλο πρόγραμμα. Οι διαφορετικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες (πολιτιστικές, γαστρονομικές και άλλες) πραγματοποιούνται κυρίως στο "FOYER SUISSE" μας στο κέντρο της Αθήνας.

Τα μέλη μας (άτομα ή οικογένειες) είναι Ελβετοί πολίτες που ζουν στην Ελλάδα ή άτομα που έχουν στενή σχέση με την Ελβετία (π.χ. μέσω γάμου ή άλλων συγγενών). Δύο φορές το χρόνο, τα μέλη λαμβάνουν ένα λεπτομερές ενημερωτικό πρόγραμμα, το οποίο ενημερώνει για τις συναντήσεις και τις διάφορες εκδηλώσεις.

 

Οι επόμενες εκδηλώσεις μας:

 

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 στις 6 μ.μ. στο Foyer

Gerti Kurth - μια ψυχολόγος συστήνεται

Η Gerti Kurth είναι Ελβετίδα και ζει με την οικογένειά της εδώ και πολλά χρόνια στην Ιθάκη, αλλά διατηρεί και γραφείο στην Αθήνα. Ως κοινωνικός παιδαγωγός και θεραπευτής συμβουλευτικής, θα ήθελε να συστηθεί στο σύλλογο. Σκοπός της πρώτης συνάντησης θα είναι να μάθουμε ποια θέματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στην κοινότητα. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω συναντήσεις. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες κατά τη διάρκεια ενός απεριτίφ. Παρουσίαση στα γερμανικά. Δηλώσεις συμμετοχής στην Christine Zwicky, τηλ. 6945554111 ή Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 στις 11.00 στο μουσείο Γουλανδρή, Παγκράτι

Επίσκεψη στην έκθεση "Νεοϊμπρεσιονισμός" 

Το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή ενώνει τις δυνάμεις του με μεγάλα ευρωπαϊκά μουσεία για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα ολοκληρωμένο αφιέρωμα στο κίνημα του Νεοϊμπρεσιονισμού με επίκεντρο την περιοχή της Μεσογείου. Επισκεπτόμαστε την ενδιαφέρουσα ειδική έκθεση με ξενάγηση. Σημείωση: περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Τιμή: 10 ευρώ για τα μέλη, 15 ευρώ για τα μη μέλη. Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο έως τις 10 Μαρτίου στη Suzanne Krana, τηλ. 6977406491 ή 210 61 31 702.

 

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί,

Με τις καλύτερες ευχές από

το διοικητικό σας συμβούλιο